Voor Wie?

Voor wie?

Golden ticket

Ben jij tussen de 6-18 jaar, wil jij ontdekken welke sport jij wilt gaan doen en heb je een (lichamelijke) beperking? Dan is SportIntro voor jou!

Misschien heb je een lichamelijke beperking zoals bijvoorbeeld een amputatie, verlamming, hypermobiliteit of een chronische ziekte. Misschien kan je niet goed zien of horen. Of misschien heb je moeite om mee te komen met een groep omdat je je bijvoorbeeld niet zo goed kunt concentreren of het niet zo goed begrijpt. Bij ons ben je welkom, want wij geloven dat iedereen moet kunnen sporten! Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn en bieden begeleiding en advies op maat. Daarbij kan je ook denken aan advies over (sport)hulpmiddelen, of bijvoorbeeld begeleiding richting een reguliere sportclub bij jou in de buurt.

We hebben een speciaal Golden ticket ontwikkeld zodat professionals zoals kinder fysio’s, sportleerkrachten of begeleiders op een leuke manier kinderen en jongeren kunnen uitnodigen voor sportIntro.

Heb jij een Golden ticket ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op! Wij gaan graag in gesprek met jou om meer uitleg te geven, kennis te maken en te vertellen over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Op 13 januari 2021 overhandigde gedeputeerde Joannes de Bat de eerste Golden ticket aan bewegingsagoog Niels Luteijn. Klik op de link hieronder om het filmpje van Omroep Zeeland te bekijken:

Met dit gouden ticket moeten mindervalide jongeren meer bij verenigingen gaan sporten – Omroep Zeeland