Wie zijn wij?

SportIntro is een initiatief van een aantal sport enthousiastelingen vanuit verschillende organisaties. Een droom die is begonnen bij Mark Aalders en Linda Hulstein van de Module Aangepast Sporten en wordt ondersteunt door Joost Hopmans en Lisa Hendriks van SportZeeland. Omdat wij houden van samenwerken met bestaande organisaties hebben wij contact gelegd met Sportclub Gehandicapten Beveleland (SGB) om bij hun vereniging aan te sluiten. SportIntro wordt een warm hart toegedragen door Gemeente Goes en SMWO en door een subsidie vanuit het Zeeuws Sportakkoord ondersteunt door Sport Verenigt Zeeland. Wij sluiten ons aan bij Uniek Sporten, een online community over aangepast sporten. Hier kunnen sporters bijvoorbeeld zoeken welke sportaanbieders er in hun regio zijn.

Samen dromen wij er van dat ieder kind en iedere jongere met én zonder beperking samen kan sporten bij een vereniging in de buurt. Want sporten is gezond, geeft plezier en ontspanning, geeft nieuwe contacten, het leid af van zorgen en het is een middel om meer uit jezelf te halen.

Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen ervaring in het leven en sporten met en zonder beperking en dat stelt ons in staat en geeft ons de passie om dit avontuur samen aan te gaan. Vanuit het samen beoefenen van diverse sporten hopen we dat iedere sporter een sport vind waar ze blij van worden. Samen gaan we dan op zoek naar een club in de buurt en bieden we sporter en de club, waar nodig, advies.