Wat doen we?

Zodra het weer mag, komen wekelijks op donderdag middag tussen 16.00 en 17.00 uur samen in het Omnium in Goes om te sporten met elkaar. Elke sport beoefenen we 4 weken lang onder begeleiding van een ervaren trainer van een lokale sportaanbieder. Aanvullend is er een allround team van professionals en vrijwilligers aanwezig om begeleiding op maat te bieden voor elke sporter van 6-18 jaar. SportIntro is er speciaal om kennis te maken met heel veel verschillende sporten. De sporten lopen uiteen van rolstoelhockey tot tafeltennis en van bootcamp tot boogschieten en nog véél meer. Er is altijd een sport die bij jou past! En heb je jou sport gevonden? Dan kunnen wij jou helpen om over te stappen naar de club van jouw keuze.

Sporten

Trainers

De eerste sporten staan al gepland, zodra het weer kan gaan we aan de slag met voetbal, fitness en rolstoelbasketbal! Met deze sporten kunnen we ook onze afstand tot elkaar in de gaten houden, zodat we zo veilig mogelijk kunnen sporten zolang we nog rekening moeten houden met Corona. 

Daarna staan ook sporten als boogschieten, judo, (rolstoel)hockey, goalball, korfbal en tennis op de planning

Elke sport beoefenen we vier weken lang. De trainer kan je dan echt goed kennis laten maken met zijn/haar sport. 

Bij de sportlessen staat plezier en kennismaking centraal. En samen met de vaste begeleiders kijken we naar de mogelijkheden binnen de sporten, omdat we geloven dat iedereen mee kan doen!

Elke sport wordt gegeven door een trainer van een lokale club of vereniging. Zij zetten hun passie, kennis en kunde in om jou enthousiast te maken voor hun sport! Door middel van spelletjes, opdrachten en wedstrijdjes laten zij jou kennis maken. 

Er is een team van professionals op het gebied van aangepast sporten aanwezig om ieder op zijn/haar manier en niveau mee te kunnen laten sporten. Daarnaast kunnen zij adviseren op het gebied van sporthulpmiddelen of bijvoorbeeld de begeleiding bij het doorstromen naar een vereniging.

Daarnaast zijn er vrijwilligers en stagiaires aanwezig om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te kunnen geven.